Съпругата на министър-председателя на Израел Сара Нетаняху посети Ретро Музея, разположен

...
Съпругата на министър-председателя на Израел Сара Нетаняху посети Ретро Музея, разположен
Коментари Харесай

Съпругата на Нетаняху посети Ретро музея във Варна

Съпругата на министър-председателя на Израел Сара Нетаняху посети Ретро Музея, ситуиран в Grand Mall. Тя е във Варна дружно с Бенямин Нетаняху, който съпровожда в формалната му аудиенция в България по покана на нашия министър председател Бойко Борисов. Вчера израелският министър председател имаше среща на четири очи с българския си сътрудник, а през това време госпожа Нетаняху прегледа богатата сбирка от коли и предмети на бита от времето на социализма, която е експонирана в известния измежду туристите Ретро Музей.

Г-жа Нетаняху беше съпроводена от почетния консул на Израел във Варна проф. доктор Красимир Методиев. Гостите бяха посрещнати с самун и сол. През музейната експозиция ги поведоха притежателят на Grand Mall Офер Миретцки и основателят на Ретро Музея Цветан Атанасов.

С необикновен интерес премиершата прегледа ослепително експонираните ретро коли, качи се в един от първите трабанти и в лимузината модел Чайка, возила водачите на социалистическия свят.

Това е втора аудиенция на Бенямин Нетаняху у нас след формалното му посещаване през 2011 година Днес Нетаняху и Борисов ще проведат работен обяд с министър председателите на Гърция и Румъния, и с президента на Сърбия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР